Паметника на Кърпачев в Ловеч

Седеше тихо, гордо изправен
на площад специално за него направен
в едната ръка автомат държеше
а в другата, книга, която четеше.

Поет партизанин, с това се прослави
дружина вярна, командир го направи
човека за делото, до край се раздава
и за това, в сражение, куршум получава.

Музея му в наше село изчезна
и на него, евроПейското ни БКП посегна
комунистическото полудяване, властта да си запази
и кафявата чума, успя да го нагази.

Навалица, със заболявания такива
спешно паметника му, от Ловеч изрива
болен човек, не съзнава, какво върши
поета герой, и така довърши.

БКП = Българска Конспиративна Партия

      Онези които не знаят информирам, че Христо Кърпачев е поет командир на партизански отряд загинал 43 г. в сражение с властта която обявява война на САЩ и Велкобритания. Паметника му беше изринат от управници от синьото ни БКП които искаха да влизаме в НАТО.

     Последната муза за това произведение беше другарката Джабарска. Така и казвам понеже беше учителка в даскалото Тодор Кирков. Редовно участваше като активистка в организирането на мероприятия в които се показваш добрия социализъм и лошия капитализъм. Е да ама сега тръгна да агитира населението в блока, че трябвало да санираме без да се трогне от малката досадна подробност, че картинката която съм показал долу изразяваща успехите на социализма и украсяваща блока ще се заличи. Страдащ от комунистическо полудяване заразен от демоКратичната кафява чума освен да осира друго може ли? Ама не и прави впечатление, че покрива тече и първо това трябва да се оправи. Преди дургарката господаря на входа домоДиктатора си беше спретнал събрание да ни навива да санираме. По буквари далаверата при саниране е между 4 и 7%. Изгледай това може да те шашне ако гледаш внимателно де.


Три години по-късно пак продължават да нахалстват:

Въпреки, че няколко пъти просветлявам, че няма да се навия да се осере това де се санира блока белите туземци оторизирани да плячкосват пари по този начин с колегите си от блока продължават да нахалстват.

     Прекалено простата психасала п...оетеса Катя Крумова Мандинска започна осирането на картинката. Какъв ли е шанса мераклията да осира това бре да санира да я финансира? Тя си е специалистка по ПОЕтичните номера. Какъв ли е шанса представсителя на строителната мафия вече да е национализрал блока за саниране да си е платил рекета на когото трябва и сега да нахалства с всички възможни средства само и само да не е на загуба? Какъв е шанса да ме погне пак правосъдието понеже преча да се осира блока и изнасям тази секретна информация? Все пак тия вкараха 2 жени в Сливенския и то чрез постановка. Мен ме погнаха понеже отказах да работя ангария на господаря Петър Николов Петров от с. Кирчево. Не му направих страница в нета поисках си 100 лв. Дипломирани психари и съдилищата им съдействаха

     В края на клипа съм показал вратата на ПОЕтесата. Скивай как има две камери и вратата се отваря на вън. За да ме санкционира за тези писателски дейности един път като ме видя на камерата, че минавам покрай врата я отвори рязко. Не сколаса да ме удари понеже аз сколасах да я хвана вратата де. Налага се да уточнавам! Колко му е една красива на външен вид де ПОЕтеса владееща поЕтичните работи да си реши, че може да ме удари след като явно ще да е съдействала на някой друг член на управителния съвет на МВиР да стане поет и сега полицията има заповед да я варди? Само така може да си правки всички поЕтичкини работи които измисли и които и е наредено да ги върши.

     Прав ще да е бил Георги Димитров в съдилището в Лайпциг. "Диваци и варвари в България може да бъдат само фашистите". Напомням, че това "саниране" се финансира от евроПейската комисия. Е па щом финансират диваци да правят варварски деяния тия какви ли трябва да са? Сам си отговори. Напомням, че Хитлер е организирал палене на книги и то на централен градски площад.

Тази картинка е отбелязана и на картата на гугъл