Паметника на Кърпачев в Ловеч

Седеше тихо, гордо изправен
на площад специално за него направен
в едната ръка автомат държеше
а в другата, книга, която четеше.

Поет партизанин, с това се прослави
дружина вярна, командир го направи
човека за делото, до край се раздава
и за това, в сражение, куршум получава.

Музея му в наше село изчезна
и на него, евроПейското ни БКП посегна
комунистическото полудяване, властта да си запази
и кафявата чума, успя да го нагази.

Навалица, със заболявания такива
спешно паметника му, от Ловеч изрива
болен човек, не съзнава, какво върши
поета герой, и така довърши.

БКП = Българска Конспиративна Партия

      Онези които не знаят информирам, че Христо Кърпачев е поет командир на партизански отряд загинал 43 г. в сражение с властта която обявява война на САЩ и Велкобритания. Паметника му беше изринат от управници от синьото ни БКП които искаха да влизаме в НАТО.

     Последната муза за това произведение беше другарката Джабарска. Така и казвам понеже беше учителка в даскалото Тодор Кирков. Редовно участваше като активистка в организирането на мероприятия в които се показваш добрия социализъм и лошия капитализъм. Е да ама сега тръгна да агитира населението в блока, че трябвало да санираме без да се трогне от малката досадна подробност, че картинката която съм показал долу изразяваща успехите на социализма и украсяваща блока ще се заличи. Страдащ от комунистическо полудяване заразен от демоКратичната кафява чума освен да осира друго може ли? Ама не и прави впечатление, че покрива тече и първо това трябва да се оправи. Преди дургарката господаря на входа домоДиктатора си беше спретнал събрание да ни навива да санираме. По буквари далаверата при саниране е между 4 и 7%. Изгледай това може да те шашне ако гледаш внимателно де.


Три години по-късно пак продължават да нахалстват:

Въпреки, че няколко пъти просветлявам, че няма да се навия да се осере това де се санира блока белите туземци оторизирани да плячкосват пари по този начин с колегите си от блока продължават да нахалстват.

     Прекалено простата психасала п...оетеса Катя Крумова Мандинска започна осирането на картинката. Какъв ли е шанса мераклията да осира това бре да санира да я финансира? Тя си е специалистка по ПОЕтичните номера. Какъв ли е шанса представсителя на строителната мафия вече да е национализрал блока за саниране да си е платил рекета на когото трябва и сега да нахалства с всички възможни средства само и само да не е на загуба? Какъв е шанса да ме погне пак правосъдието понеже преча да се осира блока и изнасям тази секретна информация? Все пак тия вкараха 2 жени в Сливенския и то чрез постановка. Мен ме погнаха понеже отказах да работя ангария на господаря Петър Николов Петров от с. Кирчево. Не му направих страница в нета поисках си 100 лв. Дипломирани психари и съдилищата им съдействаха

     В края на клипа съм показал вратата на ПОЕтесата. Скивай как има две камери и вратата се отваря на вън. За да ме санкционира за тези писателски дейности един път като ме видя на камерата, че минавам покрай врата я отвори рязко. Не сколаса да ме удари понеже аз сколасах да я хвана вратата де. Налага се да уточнавам! Колко му е една красива на външен вид де ПОЕтеса владееща поЕтичните работи да си реши, че може да ме удари след като явно ще да е съдействала на някой друг член на управителния съвет на МВиР да стане поет и сега полицията има заповед да я варди? Само така може да си правки всички поЕтичкини работи които измисли и които и е наредено да ги върши. На 23 ноември 2023-та ми уреди поредния изпит за приемане в психиатрия със съдействието на Районна прокуратура - Тетевен Разгеле доктора не ме прие пак ме скъса на приемния изпит ама предупреждението от полицая да не и снимам камерата се осъществи. В последствие двама полицаи ми забраниха да се качвам по стълбите до апартамента в който живея. Ей на предупреждението е тука ама трябва да изчистиш шума ако искаш да го чуеш. Работещите момичета при евроПейската демоКрация големи началници. Ама колко може да бъде момиче лелка на 54 сам си прецени. Напомням, че съществува чл. 329 от НК. Тази песен ще я допълвам

     Прав ще да е бил Георги Димитров в съдилището в Лайпциг. "Диваци и варвари в България може да бъдат само фашистите". Напомням, че това "саниране" се финансира от евроПейската комисия. Е па щом финансират диваци да правят варварски деяния тия какви ли трябва да са? Сам си отговори. Напомням, че Хитлер е организирал палене на книги и то на централен градски площад.

     A абре фашизма това бре евроПейската демоКрация няма спирка:

Тази картинка е отбелязана и на картата на гугъл. Ама на картата на културното Министерство липсва.

Понеже всички държавни и общински служители спят освен в случаите когато такива като мен трябва да бъдат санкционирани израстна втори домоДиктатор.